brandzorg logo  

 

Advies en ondersteuning op het gebied van brandveiligheid
0492 - 83 00 33

Vluchtplattegronden

Vluchtplattegronden zijn vluchtroutes die op duidelijk zichtbare plaatsen in het gebouw worden geplaatst om het personeel en bezoekers te informeren hoe men het gebouw in geval van een noodsituatie moet verlaten.

Dankzij de ontruimingsplattegronden weet u waar u zich bevindt, welke vluchtwegen en nooduitgangen er zijn, de plaats van blus- en reddingsmiddelen en de verzamelplaats buiten het gebouw. In het kader van de brandveiligheid dienen deze vluchtroutes in het gebouw aanwezig te zijn.

Conform NEN-1414

De ontruimingsplattegronden worden door onze bouwkundige tekenaars gemaakt op A3 formaat, conform de huidige NEN1414 norm. Het ontwerp van de plattegronden laten we volledig aansluiten op uw huisstijl en we kunnen uw kleuren en logo's toevoegen, zodat het een passend geheel wordt. U heeft keuze uit verschillende lijsten en materialen.

Voor het bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan maken we de tekeningen op A4-formaat.

Onze werkwijze

Op basis van de bouwtekeningen en een rondgang door het gebouw wordt alle informatie verzameld en in kaart gebracht. Er wordt rekening gehouden met eventuele verbouwingen en nieuwe indelingen in het gebouw. De concept tekeningen worden ontworpen en ter goedkeuring aangeboden. Eventuele aanpassingen/correcties volgen. Het resultaat zijn overzichtelijke plattegronden die volledig aan de huidige situatie en wet en regelgeving voldoen.

logo rond klRens Verbakel
0492 - 83 00 33
info@brandzorg.nl
contactformulier