brandzorg logo  

 

Advies en ondersteuning op het gebied van brandveiligheid
0492 - 83 00 33

Brandoverslagberekening

Middels het rekenprogramma Pintegraal onderzoekt Brandzorg of er brandoverslagrisico’s aanwezig zijn tussen brandcompartimenten onderling en/of naar aangrenzende bebouwing.

De uitkomsten verwerken wij in een heldere en overzichtelijke rapportage zodat u direct ziet waar u aan toe bent. Blijkt uit de berekening dat er brandoverslag aanwezig is, dan geven wij in het rapport weer wat er nodig is om de situatie te laten voldoen.  

Gemeente / Brandweer

Met ons rapport kunt u vervolgens aan de gemeente en brandweer (bevoegd gezag) aantonen dat wordt voldaan aan de vereiste WBDBO (Weerstand tegen Branddoorslag en Brandoverslag). Bij eventuele vragen van de brandweer staan wij ze graag voor u te woord. U ontzorgen is onze taak.    

Voordelen van een brandoverslagberekening 

  • Eventuele besparing op het brandwerend maken van gevelopeningen.
  • Snellere doorlooptijd bij de gemeente / brandweer middels een overzichtelijke rapportage.
  • Meer ontwerpvrijheid en eenvoudiger bouwen.
  • In de toekomst geen discussies over eventuele aanwezigheid van brandoverslag.

Brandzorg helpt u graag met het maken van een berekening van de brandoverslag

Brandzorg biedt u goed en onafhankelijk advies tegen een scherpe prijs. Met meer dan 12 jaar kennis en ervaring zijn wij in staat u op het gebied van brandveiligheid in alle aspecten te  ondersteunen.

Ons doel is het helpen waarborgen van de kwaliteit en het ontzorgen van klanten bij vraagstukken rondom brandveiligheid. Onder deze werkzaamheden valt o.a. het maken van een brandoverslagberekening.

logo rond klRens Verbakel
0492 - 83 00 33
info@brandzorg.nl
contactformulier